Tämä päivä alkoi melko hyvin pääsin sängystä ihmisten aikaan ennen 11 jopa ylös.. mutta vilkaisu ikkunasta masensi koko homman inhottavan harmaata.. mutta päätin sitten vähän vierailla kaupungissa ja hakea apupupulle täytettä ei satanut.. puolessa välissä matkaa alkoi sataa..kävin hakeen täytettä ja kävin kirjastossa lainasin kaks kirjaa mutta oikeesti ne mitä oisin halunnut lainata ei ollut.. ja kotia päästyssenä olin LÄPI märkä kiva kiva ja viel piti lähtee pikkusiskon asioille..ja meinasin tehä herkkukarkkeja mutta jouduinkin lapsen vahdiksi..ei niistä sentään haittaa ollu.. sain tehtyä hienon kämmekkään..laitan kuvia myöhemmi n toista varten joudun ostamaan lisää lankaa.. mutta sellasta se elämä on.. olen miettinyt ja etsinyt että mistä saisin pinkkiä lankaa joka huopuis pesussa..onkohan sellaista?

vesisade masentaa en tykkää yhtään haluttas käpertyä peittojen sisään ja syödä herkkuja.. oon katellu bb:tä..jeps mutta taidan mennä nukkuileen.. Ainiin sain apupupuni valmiiksi.. mietin et tekisinkö sille kaverin jäi tota täytettä sen verran..

huomenna ehkä shoppaan..ihanaa oon muutenki ollu ihan ;( ko katoin lukujärjestyksen joka vihdoin tuli takaisin ja päivät olikin tosi täynnä..pelottaa ja hirviittää..kun kouluakin pitää alkaa käymään.. tähän koti oleiluun on jo ehtiny yli vuen aikana tottua.. mutta eiköhän se tästä.. 

uneksin prinssistä komeasta...