Ihan kauheen väsy oon mutta hirmusti piristi mieltä et joku on kommentoinu lukeeko tätä oikeesti joku :) kävin tänäänkin pikkusen naapuri kaupungissa lanka ostoksilla..kävin 3 eri kaupassa kattomassa lankoja ostin vain 3 kerää kaksi vaaleanpunaista woolia ja yhden kerän ainoa ruskeaa että saan tehtyä toisen kämmekkään valmiiksi..laitan kuvan sittenkun ehdin..

kävimme siis tänään siis toisessa kaupungissa ostoksilla mutta en vaan oikein tykkää näistä vaatteista mitä nyt on myynnissä ne on niin masentavia.. plaah.. en millään jaksa nitä ostin kuitenkin yhden punaisen paidan että jotain saisin ostettua.. oon ettiny pinkkiä huopuvaa lankaa en vieläkään oo löytäny.. toivotonta ja haluisin tehä sen laukun..

OOn ihan levoton ja niin väsy et silmät sikkurilla kkoitan huomenna ehtiä aijemmin.. on tapahtunu niin paljon ikäviäkin.. kävin jalkapalloottelussa ja yksi pelaaja jouduttiin viemään sairaalaan.. :( toivottavasti ei käyny hirveen pahasti..

Mutta näin niin kivaa unta et tulin surulliseksikkin kun heräsin.. Sain siinä tosi kivan lahjan lankaa sellasta valkosta ja jotain muuta ja sain kutsun kaverin tykö kylään toiselle paikka kunnalle..olipas se vaan kiva uni <3

Uniakaan ei varmaan jaksa nähdä..<3