Uskomaton päivä.. en ole saanut mitään järkevää aikaiseksi vaikka aikaa on ollut vaikka kuinka.Kaikki hyvät suunnitelmat kariutuivat jo aamulla ku en sängystä meinannut jaksaa nousta.. Mutta olen ahkerasti leikkinyt lempi poijan( 3 v) kanssa pihalla monta tuntia..hauskaa ollu en vain voi käsittää miten niin pienillä on NIIN paljon energiaa hyydyin jo puolessa välissä.. Onneksi ehdin vähän jatkaa sukkaakin ennen kuin houkuttelin ystäväni raittiiseen ulkoilmaharrastuksen pariin.. katselemaan jalkapalloa.. tai ainakin pelaajia.. jos ei palloa niin usein jaksanut seurata.. Ihan kivaa ja ihanan lämmintä oli.. vaikka illemmalla viilenikin ikävästi,.. ikävää kun talvi tulee rakastan kesää mutta myös joulua..

Eräs ihana asia lämmittää mieltä <3 kiva kiva kun joku muistaa ja huomaa.. miten niin pienistä asioista on piristämään pidemmäksikkin aikaa? taas jaksaa vaikkei mitään maata mullistavaa olekkaan tapahtunut..

vähän jänskättää ko koulukin alkaa kohta ja pitäisi tehdä kaikkea tylsää ja aikuismaista..inhoan sellaista,, inhoan virastoja yleensäkkin..mutta rohkistun ehkä huomenna..tai ylihuomenna.. :)

nyt tekelemään sukkaa valmiiksi että saisin aloittaa jotain muuta.. huomenna jos pääsisi kauppaa osteleen vaikka lankoja..ja pikkusen tv:tä ennen kuin menen kattelemaan uni kuvia,,