Siivoilin jopa vähän mutta täytyy sanoa ettei melkein uskalla edes sanoa.. jotenkin jumituin vain lukemaan muiden blogeja.. ihan hirvittää.. kaikki on saaneet kauheena aikaseksi.. toisaalta oma lankojen osto vimma helpottu ku näki mitä kaikkea muut on ostanu.. ihmeellisyyksiä..mutta kävimpäs kaupassa ja ostin lankaa ihan pikkuriikkisen...mustaa 7 veljeä ja valoannia.. ihanan väristä juuri oikean pinkki siskon joululahjaan... nyt en vaan malta alottaa kun en tiedä teenkö iha normi sukat vai kokeilenko jotain hankalaa kuviota.. pääkallo ois kiva.. mutta täytyy viel katella jos jostain löytyis kiva ohje.. vinkatkaa jos keksitte!

olin muutenkin kivana koska tein mustikka-vadelma muffinseja nams tuli hyviä ja vielä lämpimiä voi leipiä iskälle ja siskolle.. mutta en saanut aloitettua mitään työtä:( inhoan aloitusta.. kokeilin kyllä.. mutta mielestäni tein väärin koko ajan niin aattelin oottaa että äiskä tulee ja auttaa alkuun.. oispa ihana jos täällä ois kaikkia kivoja kauppoja..

väsyttää mutta toisaalta kädet on hullun levottomana.. haluttais jotain väsäillä vaikka silmät on ihan sikkuralla..Muistin juuri että saattaisin huomenna lähteä ajoissa kauppaan missä on kivoja lankoja..muistan ainaki joskus nähneeni niitä.. ja jos joskus menisi ihmisten ilmoille saattaisi unelmien miestäkin näkyä.. mikä mahdollisuus..ainakin teoriassa...

mutta siivotessa läytää kaikkea kivaa.. löysin ihanat höyhen korvakoruni! ja esitteen josta saattaa olla tulevaisuutta ajatellen kauheena hyötyä.. täytyy alkaa ajatteleen ihan aikusten oikeasti. ötökänpurema patti kädessä on kasvanut jo ennennäkemättömiin mittoihin..se on HIRVEÄN iso..oonkohan raapinut liikaa vai muuten vaan allerginen. hassua ja kutittaa..

No kaiken siivoamisen (heh) ja kaiken muun eteenkin kaiken muun touhuamisen ohella kai täytyy ehtiä nukkumaankin pikkuisen ihailen uusia lankojani ennen uni kuvia..kauniita unia, nuku kauniisti