Ei päättynyt eilinen päivä kivasti ei yhtään.. kauhukakaramme (koiran poikanen ) oli pissannut sänkyyn.. yöks.. ei auttanu muu kuin kahentoista aikaan yöllä viedä peitot ja lakanat ja petauspatja pesuun.. ymmärrän kyllä että niitäkin täytyy pestä.. mutta se ois kiva tehä sillai että asiaa on enemmän ajatellut.. ettei tarttis nukkua kovalla sängyllä ja vain yhden peiton!! turvin joka oli aika pikkunen vielä.. eipä tullu kauheen hyvin nukuttua..

Joku ihme ötökkä on pureskellu mua, luulin kaikkien ötököiden kuolleen jo tähän aikaan kauheet paukamat käsissä ja jaloissa ja ne kutiaa ihan sairaasti. Nyt tässä oottelen että jos saisin tuon siivous innon jostakin! mutta en oikein tiedä mistä sitä sais ostettua? jos pikkusen aina kerrallaan.. ja jos vaikka kävis kankakaupassa sitten illasta ihan vaikka palkinnoksi jos saan jotaki siivottua.. mutta eilenkin tein vaan suuremman sotkun ko siivosin.. en käsitä miten onnistun siinä niinkin hyvin..

Mutta nyt meen siivoilemaan.. parempaa onnea tällä peivällä...kerron myöhemmin illalla miten meni ja tapahtuiko jotain mullistavaa!

 

 

PS: oli pakko lisätä toi posti NIIIN ihanan yllätyksen.. VIhdoin tuli IKEAN kuvasto ja eräs ilmaislehti.. oon taas hyvällä päällä ja en malta kyllä siivota.. pakko eka pikkusen vilkuilla..IIHANAA