Vihdoinkin uskalsin tai oikeastaan sain aikaiseksi tämän. Jee. Ompas onnellinen olo.

Muutenkin on hurjan onnellinen olo, tapahtui jotain tosi kivaa <3 pari päivää sitten. Mutta kuitenkin olen ollut ahkera muutakin kuin omissa haaveissani..

olen saanut yhden hienon villasukan valmiiksi novitan jengasta.. ompas vain hankala kutoa..tooosii hankala.. ja vastoinkäymisiä on vaikka kuinka paljon ollut edessä.. ensin en saanut tarpeellista silmukka määrää millään vaan aina oli liikaa tai liian vähän.. siis ei ollut sopivan kokonen millään.. sitten en osannut päättää teenkö paksuilla vai ohuilla puikoilla.. kun päätin lopulta tehdä paksuilla niin katkaisin yhden puikon :o (olen voimakas, ehkä pienesti täytyy tarkentaa että ne oli muovi puikot..hih..) sitten sain jo hyvin aluille ja menin teranssille tekeen kun esittelin sitä tutuille ja tiputin sitten puikon teranssin alle.. ei voi olla totta.. tuntui jo epätoivoiselta.. onneksi isi pelasti tilanteen ja haki puikon takaisin.. nyt sitten olen vain sohvalla istuskellut ja kutonut niin paljon että sormessa melkein reikä...

Ajattelin jo eilen mitä tänne kirjottelisin kun keksisin jonkin näkösen nimen tälle.. mutta kun lopulta sain aikaseksi on ajatukseni aivan tyhjät.. Mutta nyt menen jatkamaan sukkaprojektia että saan muutakin aloitettua.. jatkan illalla juttua jos vaikka tapahtuis jotain jännittävää tällekkin päivälle.. :)