Sain vihdoin valmiiksi novitan jengasta tekemäni villasukat.. kivan väriset, toivottavasti venyvät käytössä tuli sen verran tiukat.laitan kuvaa kun saan kameran taas toiminta kuntoon..(muistais ostaa patterit) tekisi mieli heti aloittaa jotain uutta..hmm..täytyy huomenna katella jotain.. tänään vain unten maille.kun silmät jo nyt melekin ristissä on.

Tein itelle tänään todellista herkkua..NAMS..kuumaa kaakaota kermavaahdon kera..herkkua..taivaallinen unelma.. aivan kauheata kun haluttaa jotain herkkua niin paljon ettei paikallaan voi istua..tänään tuli taas sellainen olo..löysin onneksi rusinoita kaapista ja pahimmat oireet meni ohi..karkkia karkkia..oonkohan sairas vai itsekuri vaan heikko?

Muutenkin olen ihan nostalgia tuulella ollut <3 <3..kun siivoamisen, päätin jakaa pienempiin osiin..en saa muuten ikinä valmista ja nytkin tuntuu että sotken enemmän kuin siivoan.. luin vanhoja papereitani missä oli jotain ihku<3 kommenteja yheltä tosi ihanalta pojalta.. tulipa ikävä.. miten tuntuu että silloin pikkusena kaikki oli helpompaa nyt tulee ajateltua kaikkea ihan liikaa ja liian paljon..ja kaikki oli paljon ihanampia..eikä ihania ihmisiä olekkaan kaikissa on jokin vika mikä aijemmin ei merkinnyt mitään..olenko itse liian vaativa vai onko ajat muuttunu.? Ehkä osaan nyt vaatia kun kerran on erehtynyt nuoruuden tyhmyyttään huonon ihmisen seuraan..vaatii muilta mahdottomuutta..täydellisyyttä kuten itseltään.. löytyykö mistään täydellistä prinssiä minulle? vai hyväksynkö täydellistäkään? ääh nostalginen olo alkaa itkettään varsinkin näin illasta.. oon taas ihan muissa maailmoissa.. viimeksi tätä kesti melekin viikon..mutta toivotaan ettei nyt kun en ketään livenä ole nähnyt vain vanhoja lappujani lukenut. nekin täytyy hävittää kunhan kestän..

Nyt nukkuileen jos viimestään huomenna pääsis lankakauppaan..tahtoo jo..pinkkiä ja turkoosia..kauniita unia ja prinssin kuvia...