Tänään olen saanut jotain aikaankin toinen näistä pääkallohanskoista on valmis (ilman peukkoa vielä) lankoina seiskaveli ja valoanni..aah rakastan niitä ja oon ihan  malttamaton koska saan antaa ne jouluun on valitettavasti vielä aikaa.. laitan kuvan kun saan otettua sillai ettei lahjan saaja huomaa.. iih ihanaa kun joulu tulee..

KÄvin koulussakin yhden tunnin tuntui jotenkin turhauttavalta mennä sinne asti yhden tunnin takia matkoihin meni enemmän aikaa kuin tuntiin itseensä ja asiatkaan ei olleet kauhean uusia..

en pidä Siitä että linja autot ovat täynnä en voi keskittyä omiin juttuihimi..arhg..olipas hyvä ohjelma se aavekuiskaajat tykkäilin.. maanatai taitaa olla aika hyvä tv päivä.. harmi vaan kun en oo niin kauon tehnyt noita kirjoneuleita että osaisin tehä kattomatta täytyy joka silmukka laskea..mutta harjoitus tekee mestarin..

Jotenkin tuntuu tyhjältä pää ainakin tällä hetkellä..plaah.. meen ehkis jatkaan uutta apupupua kun sain tietää että täälläkin kerätään keskitetysti eikä tarvitse lähetellä niin aattelin tehä pari lisää..ihana olla hyödyksi <3