Nyt on toinen päivä takana jos huomenna käytäs jo koulua..kauheena muistettavaa ja kun mitään ei sanota selkeästi niin ärsyttää.. saatiin sähköposti osotteetkin mutta en saanu kotona toimimaan täytyy huomenna kokeilla koulussa..:P jotenki tuntuu päivän jälkeen olevan niin tööt ettei mitään jaksais.,.niin paljon kaikkea uutta mutta eiköhän se tässä tasotu ko jonku aikaa on päästy eteenpäin..

Ei valitettavasti ole  ketään katottavaa sillä silmällä en kyllä jaksaskaan onkohan mulla jotain syys väsymystä-- nyt pitäs joku virkkaus ohje äkkiä kehitellä ahistaa jo ko ei oo mitään tekemistä ja koko ajan pitää jotain oottaa en pidä siitä..

Tuttava oli hirveän huolissaan ko puhelin ei toiminu ja kauon pähkäiltyään ja 2 liikkeessä käytyään selvisi että osa laskusta oli vaan jäänyt maksamatta hassua..

Miks kaikilla on hyviä neuvoja ja ideoita mun opiskelun kohdalle? ko toivoisin etten enää ensi syksynä tuossa koulussa alottaisi vaikka luultavasti alotankin...jotenkin hankala ajatella tulevaa ko ei oikein tiiä mitä haluaisi..Ko en usko tuon olevan unelma ammattini..jotenkin ahistaa kaikki tuollainen pohtiminen..plaah..halusin vaan istuskella kotona ja kutoa kaikkea kivaa..No eiköhän tää parissa viikossa tasotu..