Tänään olen ollut aamusta asti hyvin ahkera soitin tärkeitä puheluita ja tein koulu tehtäviä..hyvä minä..joku tärkeä juttu jäi tekemättä mutta ei liikaa yhdellä kertaa..Olen taas ihan väsy varmaan siksi että heräsin ihan hirmu aikasin..huoh..ja nälkä ollu kauhee koko ajan oonkohan sairas..

Kävin päivällä kaupungissa ja kirjakaupassa selailin erilaisia neule ja virkkaus kirjoja mutta ei ne kauheena napannu..oishan ne kivoja mutta jos oikein tarkkaan miettii en tarvi..jos en sitten saa lahjaksi..:P tykkään kyllä kirjoista hirmusti.. Ostin tiimarista sellasia pikkuriikkisiä halppis leimoja mutta siin osa kuvista oli ihan kivoja ja väritkin (2 leimasin tyynyä samaa väriä lila) toimi hyvin..joten ihan kivoja oli ja sitten ostin kaks sekailaista pussia käsintehtyjä papereita..Sitten tilailen eräästä ulkomaalaisesta postimyynti yrityksestä ihanat leimasimet (toivottavasti saan ne) halvatki viel.. sellaset kirjaimet laitan kuvaa kun ja jos saan ne.. sit tilasin kaks leimasin tyynyä oli pakko ko en omista mustaa ja sitähän aina tarvii ja sit roosaa koska koska ei mulla oo sitäkään ja se oli aika halpa..:P hyvä syy...ja mitäs muuta tilasin niin joo embossaus jauhetta 2 eri väriä.. muuta en tainnut..ko en oikein osannut päättää tykkäsinkö leimoista vai en oonkohan liian valikoiva?

Kiitos teidän kaikkien blokkaajien sain vihdoin itseäni niskasta kiinni ja päätin tehdä jotain fofolleni (kirjotetaanhan se noin) siinä tuli pikkusin liian isot hihat hups..ja purin molemmat hihat! nyt täytyy joku päivä tehä uusiksi loppuun..odotan ihan ja sain uusia ideoita mutta en tiiä mitä toteuttaa koska lanka alkaa oleen just ja just riittämiin ja sitä väriä kun ei enää myydä :(

Aloittelin myös joululahjayllätyksen toista lapasta..miksi aina ensimmäisen jälkeen kyllästyy? että saisin alottaa kaulahuivia tai jotain ..apupupukin on korvia ja käsiä vaille valmis..

 

Nyt nukkuilen että olisin kiva ja ahkera huomennakin.,