Miten sitä tuntuu että koko ajan on kiire..tiedän tiedän valitan taas samasta aiheesta..tuntuu vaan niin hassulta ja kiireiseltä alottaa yhden tyhjän vuoden jälkeen koulu taas tuntuu kuin mihinkään ei ehtis ja kaikkialle täytyisi revetää..olen ollut hieman hiljaisuudessa koska kahsi isoa tenttiä tulossa..huh..ja ryhmätöitä enemmän kuin muistaakaan..

Olen nitkutellut ne metsä väri lapaset valmiiksi.. mutta päättelemättä ja prässäämättä mutta en oikeastaan tiedä että pitäisikö esitellä kuvat..koska en osaa sanoa eksyisikö lahjan saaja tänne..katson tässä kun ehdin saada ne viimeisteltyä..olen nitkutellut yhden apupupun valmiiksi ja toinen on käsiä vaille..olempas ahkera..

Vähän olen alkanut ärsyynnytymään kouluun ja ihmisiin siellä.. kaikki tuntuu välillä tehtävän niin hankalasti ja sillai..mutta eiköhän se tästä kun saa viikonlopun olla rauhassa..tai rauhassa ja rauhassa täytyy lukea lukea ja lukea..

Kävin eilen kattpomassa da vince codin oli hyvä ainakin minu n mielestä pidin siitä vaikka kattominen ei meinannut onnistua viallisen filmin takia..

nyt nukkuileen