Täytynee sanoa että hieman hävettää..En ole saanut mitään järjellistä aikaseksi enkä oikeastaan ole jaksanu edes päivittää täällä.. Kesää kohti jää neulomukset syrjään ja alkaa kaikki muu olla taas tärkeämpää ;) kuten moni voi uskoa kevättä rinnassa..Koulussa mennyt hurjasti aikaa ja vapaa aikaa tullut vietettyä pojan kanssa.

Tänään olen siltikkin ahkeroinut ja käynyt uimassa, melkein kirjottanut esseen valmiiksi. Jos vielä illan päälle siivoais ja alkais pääsykoekirjoja tutkiskelemaan..Pakkohan nekin on joskus alottaa..Tuntuu ettei taas ole mitään sanottavaa..tai jos olisi en halua sanoa.. anonyyminä on niin vaikea pysyä..ja en halua puhua asioita jotka joitakin saattavat loukata tai olla haitaksi itselleni myöhemmin..olenkohan liian varovainen?..:/ miksi kaikki ystäväni asuvat liian kaukana.? harmittaa kun ystäviä nähnyt vain niin pikaisesti olisi paljon puhuttavaa, murheita ja iloja.

Miksi ihmiset ovat niin hankalia, epäselviä ja ärsyttäviä? Miksei voida suoraan sanoa mitä halutaan.. toisaalta tuskin olisin sillonkaan tyytyväinen ;D minkäs sille voi että on tälläinen tuuliviiri.. minkäs sitä itselleen mahtaa.. toisena päivänä voisi ajatellakkin että tästä tulee jotain vakavaa toisinaan sellainen ajatus tuntuisi melkein mahdottomalta...Mutta olen tyytyväinen nyt..en vaadi enempää koska minulla ei ole oikeutta siihen ja minulta ei vaadita liikaa... Pelottaa vain koska toinen haluaa "puhua" vakavasti... en vain tiedä miksi.. ajatuskin hirvittää.. olenko tottunut jo yksin oloon liikaa enkä halua vaarantaa sitä..vai etsinkö vain sitä oikeaa? Mistä sen tietää kuka on se oikea? tuntuukohan se eriltä heti alusta asti vai kypsyykö siihen hitaasti?

Olen tässä monena päivänä jo miettinyt että mitä pitäisi tehdä ennen kuin täytän 30. Mielestäni listani ei ole kovin hyvä..mitään mullistavia en keksi..olisiko kellään ideoita..en haluata huomata 30 etten ole tehnyt mitään tai saanut mitään aikaan..lisäänkin tuonne sivuun palkin mihin lisään näitä asioita kun keksin jotain :) Täytyy olla tavotteita..kai..

Mutta kaunista kevät päivää kaikille..