En muista mainitsinko jo että sain pienet sydänpitsivauvan sukat valmiiksi tuossa kun meinasivat ufoutua kaappiin omaa laiskuuttani niistä puuttui vain kärkikavennus, joten tuossa ahkeruuksissani ne neuloin valmiiksi ja jopa päättelin ja löytyipäs niille saajakin jo :) ihanaa..

Ostin uuden novitan lehden ja sen innoittamana tai muuten vain :) kävin hankkimassa puikkomitan vihdoinkin enhän ole kuin vuoden päivät sitä kaipaillu.. Jotenkin ihmeellisesti kun sitten puikko varastoa omaa ja äidin kävin läpi löytyin vain 3,5 puikkoja usempi pari ja muita ei juurikaan vaikka tiedän ostaneeni itsekkin 4-5 eri kokoista puikkoa viime talvena ihmeellistä meillä asuu varmaan joku joka popsii puikkoja menemään jättäis edes jotain todisteita ettei tarvis miettiä että ne olis itse hukannu.. Kenkien syöjä meillä kyllä löytyy ja kun näin huonosta muistista kärsii ei vieläkään aina muista nostaa kenkiä ylös vaikka koiruliini on jo useamman sadan euron edestä kenkiä syönyt.. omaa tyhmyyttä kai..

Neuloin myös tuossa patakallon.. siis patalapun jossa on pääkallon kuva ja toinen hieman omalla suunniittelulla varustettu patalappu kesken..laitan kuvaa hetikun saan otettua kamerasta ulos ja toisenkin lapun valmiiksi.. saa nähdä meneekö joululahja saldoon vai annnanko vaikka tuparilahjaksi..saa nyt nähdä :)

Ostin sitten 2 puikot oliko ne kokoa 5 ja 6 ja kaks kerää perus seiskaveikkaa punasta ja mustaa.. Pitää tänne dokumentoida ettei voi sittenko noi katoaa itselle väittää että emmä mitään oo ostanu :) uutta mamboa kattelin kyl himoiten..kamalasti ois ideoita kun vielä sais jotain toteutettuakin..

Nyt jatkan blogilistan läpikäyntiä ja saa nähdä meniskö pikkasen vattujakin poimimaan tälle illalle saa nähdä nytten :)